Ruukin PIDOT

Ruokafundamentalistit rakkaudesta raaka-aineisiin

Alkutuotanto on kaiken talouden lähtökohta ja ydin ja sitä tulee kohdella siten kunnioituksella ja arvostaen. Sitä samaa ovat raaka-aineet ruualle. Kun raaka-aineet ovat laadukkaita, tulee ruuanlaittajan vastuulle rakastaa ja kunnioittaa raaka-aineita ja antaa niille tilaa loistaa. Ruoka on rakkautta; luontoa,  raaka-aineita, tuottajia, jatkojalostajia ja ruokailijoita kohtaan.

 

Ruukin Pidot tuottaa laadukkaita ruokapalveluita tilauksesta. Valmistamme sesongin mukaista, paikallisiin biodynaamisiin ja luomuraaka-aineisiin pohjautuvaa ruokaa erilaisiin tilaisuuksiin noutopöydästä lautastarjoiluun.

 

 

Ruukin Pidoissa raaka-aineita sparraavat Timo ja Sari Kalliokoski.

 

Timolla on pitkä kokemus ravintola-alalla ja takana muutama oma fine dining yritys, mm. Pikku Paviljonki ja Hella & Huone. Sesonkinmukainen laaturuoka on ollut aina lähellä Timon sydäntä. Sarin taustasta löytyy mm. luomuruokakauppa-alan yrittäjyyttä ja elämänkokkikoulun epävirallinen tutkinto. Tällä hetkellä erityisen lähellä Sarin sydäntä on hapanjuurileivonta, jolla vilja saadaan kohotettua lisukkeesta ruokalajiksi sekä avotulella paistettu napolilainen pizza.

 

Mikäli yhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä sari.m.kalliokoski(at)gmail.com tai 040 584 4484

 

Herkkuja matkan varrelta

Puutarha

Demeterlaatua monipuolisesti

Toimii yhdessä Anniina ja Pauli Forsmanin maatilayrityksen kanssa Haltijan tilalla biodynaamisen puutarhan hoitamisessa ja kehittämisessä. 

Ruukki-mööpeli

Laatukalusteita rakkaudesta puulajiin

Ruukki-Mööpelille on rakentumassa uudet ja hienot toimitilat hallin noustessa Haltijan tilalle, Vesilahdessa. Toimintamme on alkanut selkeästi rakentua tämän maatilan yhteyteen  Uusruukin hengessä: kasvavan yhteistyön voimin. 

 

Mööpeliä luotsaa eteenpäin Felix Frischknecht, tällä hetkellä yhdessä rakennusryhmän kanssa.

Ruukki Graf

Kepeää graafista palvelua

Ruukki Graf tekee graafista suunnittelua lähinnä omiin tarpeisiin ja sidosryhmien tiedotuksen ja mainonnan tarpeisiin. Edullisesti ja nopeasti, juuri niin kuin osuuskunnassa tuleekin.

Ruukin rakennus ja kiinteistö

Omiin tarpeisiin ja kohta teidänkin

Tämäkin osuuskunnan toiminta on alkanut omista tarpeista rakennushankkeiden ja erityisesti maatalouskiinteistöjen huoltotarpeista. Osuuskunnan piiristä löytyy kiinteistöhuollon, lomituksen, raivauksen, maisemanhoidon ja rakentamisen ammatillista osaamista.

Kuten kaikki osuuskuntamme toiminta, tämäkin elinkeinotoiminnan laji laajenee orgaanisen kehityksen periaatteen mukaisesti.

Uuskauppa

Uuskauppa on tällä hetkellä mahdollisuus, joka voidaan ottaa todellisuuteen uudestaan vähillä ponnistuksilla, jos sille on tilausta. Kaupan liiketoimintamallia on jo pilotoitu ja muuttuvan maailman tarpeet saattavat hyvinkin nostaa sen entistä ehompana palvelemaan ihmisiä.

 

Uuskaupan ajatuksesta ja kokemuksista on tällä sivustolla oma esittelynsä täällä.

Kerro meistä kaverille!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja vinkkaa meistä kavereillesi.

Pistetään sana kiertämään!

OSUUSKUNTA UUSRUUKKI
Y-tunnus 2802916-3

info@uusruukki.com

Ruisvainiontie 24, 37470 Vesilahti

050 432 9530 

Seuraa Facebookissa!

Seuraa Instagramissa @uusruukki