Jakamistalousalusta Uusjako

Resurssit jakoon!

Meillä kaikilla lojuu varmaankin, ainakin ajoittain, jotakin jota emme ainakaan juuri sillä hetkellä käytä, mutta josta voisi olla iloa ja hyötyä jollekin toiselle.

Miksi meidän pitäisi omistaa vaikkapa kanootti, jos saamme päähämme loistavan lomasuunnitelman koskimelontareissusta?

Tai: jos kakkosauto jää kovin vähälle käytölle, miksi emme vuokraisi sitä tarvitsevalle? Entä pitääkö kaikilla naapurustossa olla kunnollinen eli kallis iskuporakone? Sellainen, jota tarvitsee joskus ja jouluna.

 

Tämän palvelun tarkoituksena on siis tuoda yhteen ihmiset, jotka haluavat pientä lisätuloa vähällä käytöllä lojuvista omistamistaan tavaroista, varusteista, liikkumisvälineistä, kiinteistöistä. Ajattelimme, että emme rajaa lainattavien ja vuokrattavien kohteiden laatua oikeastaan mitenkään. Näitä palvelujahan on, mutta toistaiseksi kattavuus ja käyttäjämäärät rajoittavat pahasti niiden käyttökelpoisuutta. Eikö olisi hienoa, jos selkeästi omiin luokkiinsa jaetusta palvelusta löytyisi kaikkia mahdollisia resursseja, hiomakoneista purjeveneisiin, skoottereista kesämökkeihin?

 

Tämä on niin pieni maa, että olisi varmaan kaikille parasta saada aikaan kattava palvelu, jossa vajaakäytöllä lojuvat tavarat ja omistukset saataisiin uuden ajan hengessä käyttöön myös niitä väliaikaisesti tarvitseville. Kaikkea ei saa välttämättä myytyäkään, eikä kaikkea kannata kaikkien hankkia.  

 

Jotta tämä olisi mahdollista tarvitsemme nyt Sinun apuasi! Jotta tämä ei jää vain puheeksi, tarvitsemme yhteistyötä, yhteistä halua tehdä tästä totta.


Jakamistalousalustamme rakentuu tietysti suomalaisen sovelluksen pohjalle. Oman järjestelmän tekeminen olisi ollut tolkuttoman hankalaa ja kallista, joten otamme iloisena käyttöömme Sharetriben palvelut! Jotta tämä palvelu ei jää yhdeksi yritykseksi monien joukkoon tarvitsemme koko ajan teidän apuanne ja haluanne käyttää ja suositella palvelua.

 

Jos innostuit asiasta, lähde mukaan rahoittamaan, käyttämään, jakamaan...

Kerro meistä kaverille!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja vinkkaa meistä kavereillesi.

Pistetään sana kiertämään!

OSUUSKUNTA UUSRUUKKI
Y-tunnus 2802916-3

info@uusruukki.com

050 432 9530 

Seuraa Facebookissa!

Seuraa Instagramissa @uusruukki