Ruukin köökki

Ruokafundamentalistit rakkaudesta raaka-aineisiin

Alkutuotanto on kaiken talouden lähtökohta ja ydin ja sitä tulee kohdella siten kunnioituksella ja arvostaen. Sitä samaa ovat raaka-aineet ruualle. Kun raaka-aineet ovat laadukkaita, tulee ruuanlaittajan vastuulle rakastaa ja kunnioittaa raaka-aineita ja antaa niille tilaa loistaa. Ruoka on rakkautta; luontoa,  raaka-aineita, tuottajia, jatkojalostajia ja ruokailijoita kohtaan.

 

Ruukin Köökki tuottaa laadukkaita ruokapalveluita tilauksesta. Valmistamme sesongin mukaista, paikallisiin biodynaamisiin ja luomuraaka-aineisiin pohjautuvaa ruokaa erilaisiin tilaisuuksiin noutopöydästä lautastarjoiluun.

 

 

Ruukin Köökissä raaka-aineita sparraavat Timo ja Sari Kalliokoski.

 

Timolla on pitkä kokemus ravintola-alalla ja takana muutama oma fine dining yritys, mm. Pikku Paviljonki ja Hella & Huone. Sesonkinmukainen laaturuoka on ollut aina lähellä Timon sydäntä. Sarin taustasta löytyy mm. luomuruokakauppa-alan yrittäjyyttä ja elämänkokkikoulun epävirallinen tutkinto. Tällä hetkellä erityisen lähellä Sarin sydäntä on hapanjuurileivonta, jolla vilja saadaan kohotettua lisukkeesta ruokalajiksi.

 

Mikäli yhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä ruukinkookki@gmail.com tai 040 584 4484

 

Herkkuja matkan varrelta

Kerro meistä kaverille!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja vinkkaa meistä kavereillesi.

Pistetään sana kiertämään!

OSUUSKUNTA UUSRUUKKI
Y-tunnus 2802916-3

info@uusruukki.com

050 432 9530 

Seuraa Facebookissa!

Seuraa Instagramissa @uusruukki