Miksi joukkorahoitus?

Joukkorahoitus on jo rahoitusmuotona samaa "heimoa", kuin tämä osuuskuntamme. Kun me tulimme kohti tätä konkretiaa, taloudellista todellisuutta, meille valkeni, ettemme voi olla riippuvaisia pankeista. Jos haluamme resursseja ja mahdollisuuksia, olemme aina sidottuja rahoittajan intresseihin ja etuihin. Tämä koskee kaikkea ylärakenteesta tulevaa rahoitusta, myös julkista.

 

Jos haluamme toteuttaa ihmisten tarpeita, meidän on saatava myös rahoitus näiltä samoilta yhteistyöhaluisilta ihmisiltä. Joukkorahoitus tekee meidät tilivelvollisiksi vain asiakkaillemme ja käyttäjillemme. Näin toimintamme tavoitteena tulee aina olla ihmisten todellisten tarpeiden täyttäminen. Jos me saamme tarvitsemamme pääoman toimintamme aloittamiseen, se kertoo paremmin kuin mikään markkinatutkimus, että meitä tarvitaan, meille on tarve: me olemme velkaa teille. Me olemme täällä teitä varten.

 

Me rakennamme palveluja, joista osa on "julkisia". Niiden tulostavoite on ainoastaan sen palvelun toiminnan turvaamisessa. Toisilla palveluilla haluamme tehdä myös tulosta, muttä tämäkin kanavoidaan Uusruukin resurssien kasvattamiseen, jotta voimme palvella yhä uusilla alueilla, joilla ihmisten mahdollisuudet ja tarpeet on unohdettu.

Joukkorahoitettavat kohteet

Meillä on pitkä tie edessämme, toivottavasti. Me lähdemme rakentamaan sitä kahdella kivellä: Ruokayhteisö Uuskauppa, jonka pilottihanke perustetaan Tampereelle, sekä jakamistalousalusta Uusjaolla, joka tekee lainaamisesta ja vuokraamisesta, resurssien jakamisesta mahdollisimman helppoa.  Jos Tampereen ruokayhteisö osoittautuu toimivaksi, otamme mielellämme vastaan aloitteita näiden perustamisesta yhä uusille paikkakunnille.

 

Jos innostut meidän näkemyksestämme ja tavoitteistamme, annamme sinulle mahdollisuuden myös yleisrahoitukseen, jolla käynnistetään mahdollisimman nopeasti Tulevaisuussivullamme esiteltäviä palveluja. Koska olemme tarvelähtöinen organisaatio, haluamme jatkuvasti kuulla myös uusien ihmisten ideoista, jotka liittyvät perustavista tarpeista huolehtimiseen. Osakkeiden omistaminen tuo sinut myös hyvin lähelle toiminnan ydintä ja näet koko ajan, mitä sijoituksellasi tehdään. Emme lupaa suuria osinkoja, me lähdemme liikkeelle pienestä ja pyrimme kasvamaan kuin puu, orgaanisesti. Osakkeiden omistajan asemassa on myös hyvä tarkkailla ja vaikuttaa toimintaan hallitusedustajan kautta. Myös kaikki taloudellinen tieto on osakkeen omistajien käytettävissä, vaikka äänivalta säilytetäänkin jäsenillä, joiden tehtävä on vaalia veljellisyyttä, joka on tämän talouden ideaydin.

Tulossa rahoitukseen 8/2017

Tulossa rahoitukseen 2017

Yleisrahoitus

Tulossa rahoitukseen 2017


Kerro meistä kaverille!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja vinkkaa meistä kavereillesi.

Pistetään sana kiertämään!

OSUUSKUNTA UUSRUUKKI
Y-tunnus 2802916-3

info@uusruukki.com

050 432 9530 

Seuraa Facebookissa!

Seuraa Instagramissa @uusruukki